Παπαγγελόπουλος για Οικονόμου: Ή να μου ζητήσει συγγνώμη ή να παραιτηθεί

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο δελτίο του Kontra δήλωσε ότι, είτε ο κ. Οικονόμου θα του ζητήσει συγγνώμη εντός 48 ωρών, είτε θα προσφύγει εις βάρος του με μήνυση και αγωγή. “Χαίρομαι που παρέμεινα υγιής και δικαιώθηκα” σχολίασε.

Xρεώνοντας στον Γιάννη Οικονόμου παραπληροφόρηση των πολιτών όσον αφορά στις εξελίξεις στην παραπομπή του ιδίου για το σκάνδαλο Novartis, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απαίτησε από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να του ζητήσει συγγνώμη για όσα έχει δηλώσει δημοσίως.

“Εγώ αύριο το πρωί θα τον καλέσω τον κ. Οικονόμου επίσημα και δημόσια, να εκμεταλλευτεί το Σαββατοκύριακο που έρχεται, να διαβάσει τη δικογραφία και ή να μου ζητήσει συγγνώμη ή να παραιτηθεί. Διότι εάν δεν πράξει ένα από τα δύο, εγώ για πρώτη φορά στη ζωή μου θα στραφώ εναντίον του, με μηνύσεις και αγωγές. Του δίνω περιθώριο να διαβάσει την δικογραφία” ανέφερε.

“Νομοτελειακό να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση Novartis”, επεσήμανε ο κ. Παπαγγελόπουλος. “Υπάρχουν δικαστές και στην Ελλάδα. Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί”, προσέθεσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ