Παπακώστα για την επιχείρηση στα Εξάρχεια: Ρουά ματ έκαναν οι αστυνομικοί

Τα συγχαρητήριά της για τη νέα επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια, απένειμε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

“Εύγε στην Ελληνική Αστυνομία για την νέα, καλά οργανωμένη επιχείρηση στα Εξάρχεια. Ρουά ματ, έκαναν οι αστυνομικοί. Απέδειξαν ότι δεν περιμένουν τον Αύγουστο για να κατοχυρώσουν την ασφάλεια των πολιτών”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η κ. Παπακώστα.

Σημειώνεται ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες η Ελληνική Αστυνομία επιχείρησε στην περιοχή των Εξαρχείων την εκκένωση δύο κτιρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη. Αντίστοιχη επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί και την προηγούμενη εβδομάδα.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ και απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τη δράση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια, δήλωσε: “Κάθε μέρα θα επιχειρούμε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Και οι άνθρωποι του πολιτισμού που ζουν εκεί, και οι κάτοικοι που είναι εκεί, και η ίδια η γειτονιά, θέλω να αισθάνονται ασφαλείς. Κάθε μέρα προσπαθούμε για αυτό”.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ