Παπαδημούλης: Εχει ευρύτερες διαστάσεις το σκάνδαλο του ΕΟΤ

Παπαδημούλης: Εχει ευρύτερες διαστάσεις το σκάνδαλο του ΕΟΤ

Την εκτίμηση ότι το σκάνδαλο στον ΕΟΤ έχει ευρύτερες διαστάσεις και συνδέεται με τη διαμάχη προσώπων ή ενδεχομένως και φατριών στο χώρο της ΝΔ, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του το πρωί στον σταθμό Alpha 9.89, και κάλεσε την αρμόδια υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη να διευκρινίσει ποιοι είναι οι κανόνες με τους οποίους κάποιοι μπορούν να έχουν μπλοκ επιταγών, να συμπληρώνουν και να εισπράττουν ποσά.

«Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η χαλαρότητα που διέπει τους κανόνες διαχείρισης των χρημάτων στη ναυαρχίδα που διαχειρίζεται την πιο βαριά βιομηχανία της χώρας μας: τον τουρισμό», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Νίκος Καραχάλιος και ο διάδοχός του Πάνος Λειβαδάς, δίνουν για το ίδιο θέμα δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές.

«Κανένας κανονικός άνθρωπος, που να έχει δουλέψει στη βιομηχανία του τουρισμού, να τον εμπιστεύεται, η κυβέρνηση και να μην είναι παιδί του κομματικού σωλήνα δεν υπάρχει;», αναρωτήθηκε ο κ. Παπαδημούλης, σημειώνοντας πως «θα πρέπει να προβληματίσει ότι αυτό το δίδυμο το έχουμε ξαναδεί πριν από μερικά χρόνια σε άλλο πεδίο».

Ερωτηθείς για το ταξίδι του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Λατινική Αμερική, ο κ. Παπαδημούλης υπογράμμισε πως πρέπει, σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αξιωματική αντιπολίτευση και πιθανότατα αύριο κορμός της επόμενης κυβέρνησης, η Ελλάδα να έχει όχι μόνο συνομιλητές, αλλά και πιθανούς συμμάχους, σε μια στιγμή που η χώρα και ο λαός μας τους έχει ανάγκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ