Πάνος Καμμένος: Το ραντεβού με τον Ευάγγελο Αποστολάκη σε ταβέρνα στη Γλυφάδα

Σε ταβέρνα στη Γλυφάδα έγινε το ραντεβού του Ευάγγελου Αποστολάκη με τον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με το Θεωρείο της Καθημερινής. Εκεί φέρεται να τραβήχτηκε  και η selfie φωτογραφία που ανέβασε ο πρώην υπουργός στα social media.

Μάλιστα, η φωτογραφία με τα χαμόγελα του Καμμένου με τον Αποστολάκη προκάλεσε πολλές συζητήσεις για το κατά πόσο σηματοδοτεί κάποιο φανερό ή κρυφό comeback του πρώην εταίρου του Αλέξη Τσίπρα στα δρώμενα του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα, ο Πάνος Καμμένος επανήλθε με μία δυσνόητη ανάρτηση, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Βαγγέλης Αποστολάκης λειτουργεί ως… εκκαθαριστής τρωκτικών.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε μία ναυτική ορολογία για την «εξολόθρευση τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου».

«Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στη Google, δεν φαίνεται να υπάρχει ο όρος “αφουμιγκέισον” που επικαλείται ο κ. Καμμένος στην ανάρτησή του, παρά μόνον ο όρος “fumigation”, κάτι που επεσήμανε και χρήστης του Χ στον Πάνο Καμμένο.  Πρόκειται για τη διαδικασία καταπολέμησης παρασίτων μέσω της απεντόμωσης για την πρόληψη της εξάπλωσης των παρασίτων και άλλων οργανισμών μέσω της μεταφοράς εμπορευμάτων. Η διαδικασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εφαρμογή ενός υποκαπνιστικού αερίου στο φορτίο για την εξάλειψη όλων των ζωντανών παρασίτων και οργανισμών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ