Πάνος Καμμένος: «Έλα Τσαβούσογλου μαζί με τον Ερντογάν… Θα σας λιώσουμε»

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με τον δικό του τρόπο στις νέες προκλητικές δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, μέσω του αγαπημένου του twitter, έστειλε το μήνυμά του στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών.

Στην… πρόσκληση που απήύθυνε ο Πάνος Καμμένος, περικυκλωμένος από Έλληνες καταδρομείς, ανέφερε «Έλα Τσαβούσογλου Έλληνες Κούρδοι Αρμένιοι Άραβες της Αλεξανδρέττας Κύπριοι Πόντιοι σας περιμένουμε, μαζί με τον Ερντογάν θα σας λιώσουμε».

Τσαβούσογλου: «Θα θέσουμε θέμα κυριαρχίας των νησιών στο Αιγαίο»

Νωρίτερα, σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, απείλησε πως θα συζητηθεί η κυριαρχία των νησιών αν δεν αποστρατιωτικοποιηθούν:

«Εμείς έχουμε στείλει δύο επιστολές στο ΟΗΕ με τις θέσεις μας. Σε περίπτωση που η Ελλάδα συνεχίσει τις παραβιάσεις της σε νησιά με αποστρατιωκοποιημένο καθεστώς τότε επαναλαμβάνω πως θα συζητηθεί η κυριαρχία τους. Επειδή δεν μπορούν να μας απαντήσουν νομικά γίνονται ακόμη πιο νευρικοί, δίνουν βλακώδεις απαντήσεις, κάνουν δημαγωγία, και λένε ότι η Τουρκία θέλει να πάρει τα νησιά μας. Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας», δήλωσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ