Παναγιωτόπουλος: Βρισκόμαστε αρκετά κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης κλοπής οπλισμού στη Λέρο

Την πεποίθησή του ότι σύντομα θα εξιχνιαστεί η υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού στη Λέρο, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μιλώντας στον Αlpha 989, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “βρισκόμαστε αρκετά κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης” και υπογράμμισε ότι οι έρευνες εξελίσσονται και εντείνονται, προσθέτοντας πως “καταλαβαίνω ότι βρίσκονται σε καλό σημείο και σύντομα θα έχουμε αποτέλεσμα”.

Ο υπουργός επανέλαβε την εκτίμηση ότι η υπόθεση εκτείνεται σε βάθος χρόνου και ότι “ο Σεπτέμβρης του 2018 ήταν το τελευταίο χρονικό σημείο που ξέραμε ακριβώς τι υπάρχει”. Συνέστησε, ωστόσο, υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έρευνας.

Ερωτηθείς για τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Παναγιωτόπουλος διαβεβαίωσε ότι “οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε εξαιρετικά ικανοποιητικό σημείο ετοιμότητας, αξιόμαχου και επομένως αποτρεπτικής ισχύος”.

Όπως είπε, “προβληματιζόμαστε”, “παρακολουθούμε” τις εξελίξεις, “αλλά δεν φοβόμαστε”. Ετοιμαζόμαστε για όλα τα σενάρια, τόνισε ο υπουργός για να διευκρινίσει στη συνέχεια πως αυτή τη στιγμή “η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει ευθεία απειλή από την Τουρκία αλλά μία επιθετική, εμπρηστική ρητορική”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ