Παφίλης: Η ουσία της διαπλοκής βρίσκεται στο ίδιο το σύστημα – ΒΙΝΤΕΟ

Για «επικοινωνιακό αντιπερισπασμό» έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης αναφορικά με την τροπολογία που φέρνει η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες, «την ώρα που όλη η κοινωνία είναι στους δρόμους».

Εξέφρασε την ανησυχία του για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να «μαζέψει» δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ενάντια στους αγρότες που δικαίως διαδηλώνουν.

«Το ΚΚΕ», τόνισε, «διαφωνεί ριζικά με την έννοια ότι την ενημέρωση θα πρέπει να τη διαχειρίζονται επιχειρηματίες, με το παραμύθι της διαπλοκής. Η ουσία της διαπλοκής βρίσκεται στο ίδιο το σύστημα».

Διαφώνησε με την έννοια της αντικειμενικής ενημέρωσης, καθώς, όπως είπε, ο ρόλος των καναλιών παγκοσμίως είναι η υπηρέτηση του καπιταλιστικού συστήματος.

Επανέλαβε ότι για τους εργαζόμενους, «για τους οποίους δήθεν κόπτεται και η ΝΔ» ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί σε ισχύ όλους τους αντεργατικούς νόμους καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στον νόμο και τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν παίρνει μέρος σε αυτά τα παιχνίδια που γίνονται και θα ψηφίσει παρών επί της τροπολογίας. Τέλος, μίλησε για ριζική ανατροπή ενός συστήματος το οποίο έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει.

 

Διαβάστε επίσης:

Τι έγραψε η Κωνσταντοπούλου στο twitter για την ομιλία του Τσίπρα

Βούτσης: Οι συχνότητες δεν είναι σούπερ μάρκετ – ΒΙΝΤΕΟ 

Θεοδωράκης: Φτιάχνετε ένα καθεστώς δική σας διαπλοκής – ΒΙΝΤΕΟ

Παππάς: H Ελλάδα παύει να είναι η ντροπή της Ευρώπης – ΒΙΝΤΕΟ

σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.