Οργισμένη αντίδραση Ρήγα στις δηλώσεις Καμμένου – Η απάντηση του προέδρου των ΑΝΕΛ

”Πόλεμος” έχει ξεσπάσει μεταξύ του Παναγιώτη Ρήγα και Πάνου Καμμένου με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο οποίος χαρακτήρισε τον αναπληρωτή υπουργό «κομισάριο της ΚΝΕ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

Με δήλωσή του , ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας απαντάει στον Πάνο Καμμένο τονίζοντας ότι «οι προσπάθειες του κ. Καμμένου να ανοίξει ένα διάλογο μέσω ύβρεων, προσβολών και ανυπόστατων ισχυρισμών, μετατρέποντας μάλιστα τον ευαίσθητο χώρο της Εθνικής Άμυνας σε αναλώσιμο μικροκομματικά, δεν πρόκειται να παρασύρουν κανέναν».

Ταυτόχρονα, ο κ. Ρήγας εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του και την αμέριστη υποστήριξή του στη στρατιωτική ηγεσία «απέναντι σε οποιαδήποτε κακόβουλη επίθεση, που αντικειμενικά συνιστά απόπειρα υπονόμευσης του ίδιου του φρονήματος των Ενόπλων Δυνάμεων».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος επανήλθε με ανάρτησή του στο twitter λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μεγαλύτερη απόδειξη ότι πρόκειται για κομματικό κομισάριο που υποσκελίζει την ιεραρχία του ΥΕΘΑ, όπως το πρωί ανέφερα στο OPEN είναι ότι «εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας» απαντά ο ίδιος ο κ. Ρήγας αγνοώντας τον Υπουργό. Χαίρομαι που βρήκε χρόνο παρά τα 1232 «αιτήματα» της σειράς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ