Οργή Πλεύρη για σύγκριση των νεκρών της Ουκρανίας με τους νεκρούς της πανδημίας – Τι ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή μία αναφορά βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στους νεκρούς στην Ουκρανία και τους νεκρούς από την πανδημία του κορονοϊού. Η αναφορά της Γιώτας Πούλου ότι ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν έχουν καταγραφεί τόσοι νεκροί όσοι λόγω της πανδημίας, προκάλεσε την οργή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, ο οποίος κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να σεβαστεί τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο.

“Θρηνούμε εκατόμβες νεκρών με την πανδημία, που ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσα θύματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιώτα Πούλου.

Παίρνοντας τον λόγο στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε: “Μετά την ατυχέστατη συσχέτιση των νεκρών της πανδημίας με τους νεκρούς στον εμφύλιο, που έκανε η βουλευτής του κόμματος σας Θεοδώρα Τζάκρη, έρχεστε και εσείς σήμερα να τους συσχετίσετε με τους νεκρούς του πολέμου στην Ουκρανία. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν; Πόσο χαμηλά θα φτάσετε ακόμα;”.

Ο Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι “αυτή τη στιγμή συνάνθρωποι μας δέχονται βόμβες και έρχεστε να τους συγκρίνετε με τους νεκρούς της πανδημίας; Συγκρίνετε τους νεκρούς της πανδημίας με τους νεκρούς από τις βόμβες;” και κατέληξε λέγοντας: “Μπορεί να είστε το κόμμα των ίσων αποστάσεων σε όλα, και σε αυτό, αλλά σεβαστείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ