«Ομοβροντίες» Κουίκ για το νοσοκομείο Σάμου

«Ομοβροντίες» Κουίκ για το νοσοκομείο Σάμου           

«Μας εμπαίζει η κα Σίδερη; Γιατί υποβαθμίζει τη σημασία του πολύ σοβαρού περιστατικού με μία απλή Προκαταρκτική;», διερωτάται ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, αναφερόμενος στην διοικητή του νοσοκομείου Σάμου μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για την έλλειψη οξυγόνου στο εν λόγω νοσοκομείο.

«Μόλις τώρα πληροφορήθηκα ότι η Διοικήτρια του νοσοκομείου Σάμου Βασιλεία Σίδερη, για το απίστευτο γεγονός της έλλειψης οξυγόνου που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές τριών διασωληνωμένων στη ΜΕΘ, διέταξε Προκαταρκτική και όχι ΕΔΕ, για τη διερεύνηση του γεγονότος και την εξακρίβωση τυχόν ευθυνών», σημειώνει ο κ. Κουίκ και καταλήγει επιρρίπτοντας ευθύνες και στον υπουργό Υγείας Αλέξανδρο Λυκουρέντζο:

«Το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου θα το αποστείλω και στο γραφείο του Υπουργού Υγείας Αλέξανδρου Λυκουρέντζου και ας κάνει εκείνος πλέον ό, τι καταλαβαίνει. Έτσι κι αλλιώς, τα δείγματα γραφής του δεν δείχνουν ότι ταρακουνιέται από περιστατικά είτε σαν και αυτό της Σάμου είτε σαν και εκείνο της Ευρυτανίας.  Είπαμε: Είναι ανύπαρκτος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ