Οικονόμου: Τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται και ο κ. Πολάκης σπιλώνει τους γιατρούς

Τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ότι το 80% των γιατρών παίρνει φακελάκια σχολίασε ο Τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

“Σε έναν πρωτοφανή – ακόμη και για τα δικά του δεδομένα – ισχυρισμό προέβη ο κ. Π. Πολάκης o οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε ότι το 80% των γιατρών είναι διεφθαρμένο. Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε με βάση ποια έρευνα κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα και, αν όντως είναι έτσι, τι ακριβώς έχει κάνει, καθώς εκτός από προπαγανδιστής, τυγχάνει να είναι και ο αρμόδιος Υπουργός της Υγείας” επισημαίνει σε δήλωσή του ο Βασίλης Οικονόμου και προσθέτει:

“Για να σοβαρολογούμε όμως: Tη στιγμή που τα δημόσια νοσοκομεία διαλύονται και ο σχεδιασμός για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας έχει καθυστερήσει δραματικά, με αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης, ο κ. Πoλάκης σπιλώνει συνολικά τους γιατρούς οι οποίοι, στη μεγάλη τους πλειοψηφία, προσπαθούν να επιτελέσουν το λειτούργημά τους υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες λόγω της δικής του εξόφθαλμης ανεπάρκειας”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.