Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή

Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Παναγιώτη Κουρουμπλή σχολίασε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε, εκών άκων, να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή. Όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ίδιο τον κ. Τσίπρα» έγραψε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στο enikos.gr μετά τη διαγραφή του τόνισε: “Είπα αυτό που έλεγε η συνείδησή μου. Δεν χαρακτήρισα κανέναν δολοφόνο. Η Βουλή δεν είναι ποινικό δικαστήριο, είναι πολιτικό όργανο. Και οι πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση  στον χώρο της υγείας αποδεικνύονται δολοφονικές για χιλιάδες ανθρώπους.  Είπα ότι οι πολιτικές που ασκούνται είναι δολοφονικές”.

“Όταν πεθαίνουν χιλιάδες άνθρωποι μέσα σε έναν χρόνο, υπάρχουν πολιτικές ευθύνες” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνοντας ότι υπάρχουν φάρμακα, όπως τα μονοκλωνικά αντισώματα, που δεν χρησιμοποιούνται εγκαίρως.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ