Οικονόμου: Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις και τον Κουρτς

Στα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις και τη διαφάνεια αυτών αλλά και τη σύνδεση που κάνει με τα όσα συμβαίνουν στην Αυστρία με τον Σεμπάστιαν Κουρτς απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε «ότι η καλύτερη απάντηση για να δει κανείς εάν οι δημοσκοπήσεις αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα είναι να συγκρίνει τις δημοσκοπήσεις –και μάλιστα όχι μακρινές- με τα αποτελέσματα των εκλογών».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «εάν θέλουν να φρεσκάρουν λίγο τη μνήμη τους στον ΣΥΡΙΖΑ για «στημένες» δημοσκοπήσεις, δεν έχουν από το να συμβουλευτούν συγκεκριμένες εφημερίδες, συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς βραχίονες εκείνης της περιόδου και μετά να ανατρέξουν και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «αν σε κάτι μοιάζει όλο αυτό που συζητιέται στην Αυστρία είναι με αυτό που σας περιέγραψα και με ένα κλίμα, με μια συζήτηση για βοσκοτόπια και με 3 εκατ. που προσπάθησαν κάποιοι να αξιοποιήσουν για να στήσουν κανάλια και εφημερίδες. Περί αυτού πρόκειται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ