Οι πρώτες περιοδείες Μεϊμαράκη

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς μπαίνει η ΝΔ με την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης την πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στην Λαμία και το Σάββατο θα περιοδεύσει στην Χαλκίδα. 

Από εκεί ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει τον τόνο της προεκλογικής εκστρατείας που θα ακολουθήσει, ενώ παράλληλα κορυφαία κομματικά στελέχη θα περιοδεύουν σε άλλες περιοχές της χώρας και όχι απαραίτητα σε αυτές που εκλέγονται. 

Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου θα ξεκινήσει και η καμπάνια του κόμματος μέσω social media, στα οποία θα δώσει ιδιαίτερο βάρος η ΝΔ σε μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων σε ηλικία ψηφοφόρων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr η διαδικτυακή «γαλάζια» καμπάνια θα είναι θετική και θα παρουσιάζει τους στόχους του κόμματος για την επόμενη μέρα. Η ΝΔ έχει κλείσει και την εταιρεία με την οποία θα συνεργαστεί για τα τηλεοπτικά σποτ τα οποία θα κάνουν την εμφάνιση τους τα επόμενα 24ωρα. 

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έθεσε το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα καθώς ανέμενε την απόφαση του πρωθυπουργού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και γι αυτό τον λόγο η ΝΔ είναι ήδη έτοιμη για την εκλογική μάχη. 

Στις 17:30 το απόγευμα ο κ. Μειμαράκης θα συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος με πολιτευτές αλλά και με στελέχη της αυτοδιοίκησης. 

 

Πηγή:real.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

Σύγκρουση για την σύσκεψη – Τι απαντά η προεδρία

Θετικό απέναντι στο ντιμπέιτ το Μαξίμου

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.