Οι 23 μέρες της Χ.Α στον Κορυδαλλό

Οι 23 μέρες της Χ.Α στον Κορυδαλλό

Των Γ. Παγάνη και Α. Χαλκιά

Ένας ακήρυκτος πόλεμος μαίνεται μεταξύ του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής για τον ρόλο του «εντολοδόχου» του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου που στο μέλλον θα βρεθεί σε προνομιακή θέση στη μάχη της διαδοχής, όποτε αυτή ξεκινήσει. Προς το παρόν, τον ρόλο αυτό παίζει η σύζυγός του, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια που γίνεται «αγγελιοφόρος» προς τους υπόλοιπους βουλευτές και τα στελέχη, καθώς μόνον οι συγγενείς πρώτου βαθμού έχουν δικαίωμα να επισκέπτονται, σε κάθε επισκεπτήριο, τον Ν. Μιχαλολιάκο. 

Τα μέλη του ηγετικού πυρήνα παρακολουθούν την Ελ. Ζαρούλια στον αναβαθμισμένο ρόλο που της ανατέθηκε από τον σύζυγό της και μέχρι σήμερα ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της ακόμα και για το πώς θα καθίσουν στα βουλευτικά έδρανα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα, όπως σχολιάζουν στελέχη της Χρυσής Αυγής, την κοινοβουλευτική αναβάθμιση του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, που βρέθηκε στα μπροστινά έδρανα, έχοντας πίσω του τον Ηλία Κασιδιάρη. 

Η Ελ. Ζαρούλια ελέγχει τη γραμμή επικοινωνίας του Μιχαλολιάκου προς την κοινοβουλευτική ομάδα και λέγεται ότι, για να βρεθεί κάποιος στον προθάλαμο του Κορυδαλλού και να επισκεφθεί τον σύζυγό της, θα πρέπει πρώτα να περάσει από αυτήν ή να ζητήσει ο ίδιος ο Ν. Μιχαλολιάκος να τον δει. Εξαίρεση στον άρρητο κανόνα των επισκέψεων αποτελούν ο αδελφός του γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Τάκης Μιχαλόλιας, και η κόρη τους, Ουρανία. Τον Ν. Μιχαλολιάκο ζήτησε και είδε τρεις φορές ο βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης και μία φορά τον επισκέφθηκε ο Ηλ. Κασιδιάρης, ο οποίος μίλησε και με τον Χρήστο Παππά, αλλά και με τον Γιάννη Λαγό. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REALNEWS

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ