Ο Τσίπρας στην Καλαμάτα : Αυτοί που μας φοβέριζαν λένε πλέον ότι οι καταθέσεις είναι εγγυημένες

Από την εκλογική περιφέρεια του πρωθυπουργού τη Μεσσηνία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ.

 “Μιας και είμαστε στην Καλαμάτα να θυμηθούμε το τραγούδι φέρτε μου ένα μαντίλι να δέσω στο λαιμό και με αυτό να αποχαιρετήσουμε τον κύριο Σαμαρά, γιατί η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ”, είπε ανάμεσα σε άλλα, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το ομολογώ: Υπάρχουν πράγματα που μας ξεπερνούν. Κι ένα από αυτά είναι οι υποσχέσεις του κυρίου Σαμαρά. Που μιλάει και συμπεριφέρεται σαν να μην έχει κυβερνήσει τον τόπο τόσο καιρό. Σαν να μη κατέθεσε προϋπολογισμό. Σα να μην αποκαλύφθηκαν τα email του προς την τρόικα. Σαν να μη είδαμε το πρόσωπο της ανάπτυξης, των τομών, του κοινωνικού κράτους που εκπροσωπεί».

«Έχει και το δούλεμα ακόμα τα όριά του. Πιστεύει αλήθεια ότι υπάρχει άνθρωπος, ακόμα και ο πιο σκληρός δεξιός, που να τον πιστεύει; Πόσα ψέματα τέλος πάντων πρέπει να τραβήξει κάποιος για να καεί στο παιγνίδι του κυρίου Σαμαρά;», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αντί για απάντηση», συνέχισε, «θυμίζω το mail Σαμαρά. Προσέξτε, όχι το mail Χαρδούβελη. Το mail Σαμαρά. Αυτό ετοιμάζεται να επιβάλει, ενώ υπόσχεται ακριβώς το αντίθετο. 49 δεσμεύσεις για νέα μέτρα έχει αναλάβει. . Περικοπή συντάξεων, κατάργηση επικουρικών, εξαφάνιση του ΕΚΑΣ, νέους φόρους και νέες απολύσεις».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ