Στην εκδήλωση για την υπογραφή της συμφωνίας του ΤΑΙΠΕΔ με την COSCO για τον ΟΛΠ βρέθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Μετά από 10 μήνες η κυβέρνηση αποφάσισε να υπογράψει τη συμφωνία με την COSCO. Θα μπορούσε να πει κανείς κάλλιο αργά παρά ποτέ» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:
«Πρέπει όμως κάποια στιγμή να μελετήσουμε πόσο στοιχίζουν στη χώρα αυτές οι καθυστερήσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από την ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τις αποκρατικοποιήσεις και τις επενδύσεις. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν, τόσο πιο γρήγορα θα φύγουμε από την κρίση».
Διαβάστε επίσης:
Ο διάλογος του Τσίπρα με τον πρόεδρο της Cosco – ΒΙΝΤΕΟ
Τι προβλέπει η συμφωνία του ΤΑΙΠΕΔ με την COSCO για τον ΟΛΠ
Καρέ – καρέ η υπογραφή της σύμβασης για τον ΟΛΠ – ΦΩΤΟ
Στο «Μακεδονία» το C-130 με τις σορούς των 7 οπαδών του ΠΑΟΚ – Συνοδεία συγγενών και φιλάθλων μεταφέρονται στην Τούμπα
Τρία ζώδια προσελκύουν οικονομική επιτυχία τον Φεβρουάριο – «Απροσδόκητες ευκαιρίες ή ξαφνικά κέρδη»
ENIKOS NETWORK
ΕΣΥ: Σύγχρονη Παιδιατρική Κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο»