Ο Θεοδωράκης για τα επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστηρίζει ότι πρέπει να σταματήσουν τα κόμματα να καταστρέφουν τα πανεπιστήμια και καλεί τους φοιτητές «να φτιάξουν τους δικούς τους συλλόγους, τις δικές τους ομάδες που θα αγωνιστούν, θα συνεργαστούν και τελικά θα δημιουργήσουν ένα νέο πανεπιστήμιο».

«Κάποιος πρέπει να σταματήσει τα κόμματα που καταστρέφουν τα πανεπιστήμια. Για να ψαρεύουν φτηνό εργατικό κομματικό δυναμικό σπρώχνουν τους φοιτητές σε ανούσιους εμφυλίους. Μισθοδοτούν φοιτητοπατέρες που ο μόνος τους ρόλος είναι να δημιουργούν κομματικούς στρατούς, με ρουσφέτια, υποσχέσεις και «διευκολύνσεις»… Πέρυσι οι περισσότεροι φοιτητές δεν πήγαν καν να ψηφίσουν. Αλλά η λύση δεν είναι η αποχή. Οι φοιτητές πρέπει να δείξουν την πόρτα στους κομματικούς υπαλλήλους και να φτιάξουν τους δικούς τους συλλόγους, τις δικές τους ομάδες που θα αγωνιστούν, θα συνεργαστούν και τελικά θα δημιουργήσουν ένα νέο πανεπιστήμιο.» γράφει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δείτε εδώ:

 

Διαβάστε επίσης:

Στον “αέρα” οι φοιτητικές εκλογές στο Πάντειο – ΦΩΤΟ

Επεισόδια στις φοιτητικές εκλογές – Άγνωστοι εισέβαλαν σε Πάντειο, Νομική και Παιδαγωγικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ