Ο Τατούλης ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τις εκλογές του Μαίου

Ο Τατούλης ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τις εκλογές του Μαίου

 

“Θα υποστηρίξουμε με πολλή δύναμη και πίστη το έργο μας και στην επόμενη εκλογική περίοδο” ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια  του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

 

Η υποψηφιότητα Τατούλη, αν και δεδομένη, (ο ίδιος έχει μιλήσει εδώ και καιρό για την «Πελοπόννησο 2020») ήλθε σε μια χρονική στιγμή που δίνουν και παίρνουν οι φήμες και η ονοματολογία. Με το πλεονέκτημα του πρώτου εκκινήσαντος, ο νυν περιφερειάρχης επανέφερε το θέμα της ανεξάρτητης υποψηφιότητας και την στήριξη που ζητά από τους πολίτες, προκειμένου να περατωθεί το έργο που ξεκίνησε. Την ίδια στιγμή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν παρέλειψε να στηρίξει την κυβέρνηση στο έργο της δημοσιονομικής εξυγίανσης που έχει αναλάβει, ζητώντας παράλληλα να μεταφερθεί το σύνολο της αναπτυξιακής πολιτικής στις περιφέρειες, αλλά και η ευθύνη για την υγεία και την παιδεία, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν αποδέχομαι τον συμμοριτισμό της ηγεσίας σας που βλέπει την εξουσία ρεβανιστικά ως λάφυρο. Σε αυτήν την ιδιοτελή λογική είμαι απέναντι και θα μαχώ μέχρι τελευταίας στιγμής, διότι πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη  περιπέτεια για την χώρα”.

 

“Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αποδείξει ότι μπορεί. Έχει καταγράψει συγκεκριμένα αποτελέσματα και οι πρωτοβουλίες της έχουν αναδειχθεί σε πιλότο για την χώρα”, δήλωσε ο περιφερειάρχης.

 

“Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το νέο πρόσωπο της Πελοποννήσου το οποίο δημιουργήσαμε στηριζόμενοι σε αξίες και αρχές, αλλά πρωτίστως στους ίδιους τους πολίτες της. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2010 και στην επόμενη εκλογική περίοδο απέναντι σε όλους αυτούς που δεν νοιάστηκαν για την Πελοπόννησο παρά μόνο για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει αποκτήσει πλέον αναγνωρισιμότητα και υπεροχή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ