“Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται να ξαναζήσουμε τον εφιάλτη της χρεοκοπίας”

Στη Χριστίνα Κοραή

Ανοιχτή σε συνεργασία με όλα τα κόμματα που θα συμφωνήσουν ότι δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η ασφαλής πορεία στην ευρωζώνη είναι η ΝΔ την επομένη των εκλογών, όπως δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης στη συνέντευξή του στη Realnews.

Βλέπει ότι «ούτε η ΑΝΕΛ ούτε η ΔΗΜΑΡ θα μπουν στη Βουλή» και διερωτάται ποια άλλα κόμματα θα μπορούσαν να συμπράξουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Θα ήταν μία μετάλλαξη με καταστροφικές σεισμικές δονήσεις σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο», τονίζει.

Χαρακτηρίζει τις εκλογές όχι κλασική μάχη μεταξύ κομμάτων, αλλά αναμέτρηση «δύο κόσμων». Δηλώνει αισιόδοξος για τη νίκη της ΝΔ. «Γιατί είμαστε συντριπτικά περισσότεροι». Εξαπολύει μετωπική στον ΣΥΡΙΖΑ. «Οσοι πιστεύουν ότι θα βαρούν τα νταούλια και οι δανειστές θα χορεύουν, είναι βαθιά νυχτωμένοι», τονίζει.

Μία κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα χρειαστεί νέα παράταση του προγράμματος, γιατί «ήμασταν πολύ κοντά σε μία συμβιβαστική τελική συμφωνία», όπως λέει αναφερόμενος στην τρόικα. Για τον Σταύρο Δήμα ξεκαθαρίζει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος της ΝΔ στην προεδρική εκλογή. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει η επιλογή μας», τονίζει.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταμάτη στη Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ