Ο ΣΥΡΙΖΑ για την “επιστροφή των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ”

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την “επιστροφή των ταγμάτων εφόδου της ΧΑ”

Ως ανάληψη της ευθύνης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του την επιδρομή μελών της Χρυσής Αυγής στο σημείο της δολοφονίας αλλά και σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ,

 

«Η προκλητική επιστροφή των «ταγμάτων εφόδου» της Χρυσής Αυγής στον τόπο του εγκλήματος στο Κερατσίνι,  αποδεικνύει ότι φασιστική απειλή παραμένει. Ο βανδαλισμός στο σημείο της δολοφονίας του Π. Φύσσα και η επίθεση σε αυτοδιαχειριζόμενο χώρο ήταν μια ξεκάθαρη ανάληψη ευθύνης της δολοφονίας του, την οποία μέχρι και σήμερα αρνούνται. Η αμετανόητη δράση των ναζί και η προκλητική ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων εξοργίζουν κάθε δημοκρατικό πολίτη.

Η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει αντιληφθεί το που οδήγησε η αντίστοιχη στάση ανοχής που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα. Η απομόνωση της επικίνδυνης θεωρίας των 2 άκρων που υιοθετείται  και από το κυβερνητικό επιτελείο, η έμπρακτη εφαρμογή των νόμων από την Πολιτεία και η συγκρότηση ενός  πλατιού αντιφασιστικού μετώπου αποτελούν τις προϋποθέσεις καταπολέμησης του ναζιστικού φαινομένου και των εκφραστών του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ