Ο Σταϊκούρας στον Realfm 97,8 για τη συγκέντρωση ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια: Επισφραγίζει τη συνολική αποτυχία της κυβέρνησης στο πεδίο της ασφάλειας

Στην απαγόρευση της προγραμματισμένης για σήμερα συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα η συγκεκριμένη απόφαση επισφραγίζει την αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης και ότι τα Εξάρχεια αποτελούν άβατο.

Ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας στο ερώτημα εάν έπρεπε να γίνει αυτή η συγκέντρωση ή ανησυχούσε για τη περίπτωση εκτρόπων είπε: “Το γεγονός ότι απαγορεύτηκε η συγκέντρωση, η σημερινή συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ δείχνει ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να διαφυλάξει την τάξη και την ασφάλεια στη συγκεκριμένη περιοχή. Γιατί δεν μπορεί να διαφυλάξει την τάξη και την ασφάλεια; Γιατί η κυβέρνηση έχει υιοθετήσει και για τη συγκεκριμένη περιοχή την πολιτική της ανοχής” και πρόσθεσε:

“Άρα η απόφαση αυτή επισφραγίζει τη συνολική αποτυχία της κυβέρνησης στο πεδίο της ασφάλειας και επιβεβαιώνει ότι τα Εξάρχεια αποτελούν άβατο. Θεωρούμε λοιπόν ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και για τη Νέα Δημοκρατία είναι προτεραιότητα αυτό”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ