Ο Σκουρλέτης για την επιστράτευση

Ο Σκουρλέτης για την επιστράτευση

«Ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ για μια δημόσια και ενιαία επιχείρηση, που θα εξασφαλίζει φθηνό ρεύμα στους πολίτες και θα ανταποκρίνεται στον αναπτυξιακό – κοινωνικό ρόλο της, έχει την συμπαράσταση ενός πλατιού κοινωνικού και  πολιτικού μετώπου της ελληνικής κοινωνίας», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης σε δήλωσή του αναφορικά με την επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ.

Ο κ. Σκουρλέτης σημειώνει ότι «είναι φανερό πως οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί για τη μικρή-ιδιωτική ΔΕΗ εξυπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα και οδηγούν σε ολιγοπωλιακές καταστάσεις, αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας».

«Ο αυταρχισμός με τον οποίο  αντιμετωπίζονται οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ μέσω της επιστράτευσής τους, επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση Σαμαρά μαζί με την ακραία αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει χτυπάει και την ίδια τη δημοκρατία», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Ταυτόχρονα, η κυβερνητική απόρριψη της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ αποκαλύπτει και το φόβο της απέναντι στον ελληνικό λαό και στη δυνατότητά του να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του».

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ