Ο Σκέρτσος απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ: Εξακολουθεί και φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Εξακολουθεί και φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, αναφέρει ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: «Φθηνά προεκλογικά παιχνίδια του κ. Μητσοτάκη με τη μουσουλμανική μειονότητα»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις λέξεις και κάνει το άσπρο μαύρο. Ως συνήθως. Δεν μας ενδιαφέρει ποιο κόμμα ψηφίζεται στη Ροδόπη. Αρκεί να μην εκπροσωπεί την “τουρκική” μειονότητα. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή κι ο ΣΥΡΙΖΑ την πάτησε. Είναι εθνικό ζήτημα οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή να μην είναι ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αγνόησε προειδοποιήσεις και πληροφορίες που επίσημα του μεταφέρθηκαν ΠΡΙΝ τις εκλογές και συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά. Ανακατεύοντας και δυσφημώντας από την Ντόρα Μπακογιάννη μέχρι και την ΕΥΠ που έχει κρίσιμο και διαχρονικό ρόλο στα μειονοτικά ζητήματα εδώ και δεκαετίες», τονίζει ο Άκης Σκέρτσος και προσθέτει:

«Αντί να πετάει, λοιπόν, την μπάλα στην εξέδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο υποψήφιοί του πρέπει να απαντήσουν σε ένα και μόνο ερώτημα: εκπροσωπούν και διεκδικούν την ψήφο της μουσουλμανικής ή της “τουρκικής” μειονότητας; Θέλουμε μια απλή, ξεκάθαρη απάντηση από τους δύο υποψήφιους.»

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ