Ο Σγουρίδης στον Realfm 97,8 για τον Παπαχριστόπουλο: Στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών μπαίνει θέμα κομματικής πειθαρχίας

Στη διαφοροποίηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Το ζήτημα που τίθεται με τον κ. Παπαχριστόπουλο είναι ξεκάθαρο ότι η θέση την οποία έχει ο Πρόεδρος του κινήματος, ο Πάνος Καμμένος, όπου σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 είπε ότι υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας για το ζήτημα αυτό. Στο ζήτημα αυτό μπαίνει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Αυτό το ζήτημα είναι ένα θέμα το οποίο θα λυθεί. Πιστεύω ότι μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια, ανάλογα με το αποτέλεσμα θα υπάρχει και μία συζήτηση επί του ζητήματος αυτού” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σγουρίδης.

Σχετικά με τη ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε ότι “ο Πρόεδρος είπε ότι ‘εγώ θα πάω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα πω ότι άρω την εμπιστοσύνη’. Ξεκάθαρα πράγματα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα πολιτικής ηθικής από το συγκυβερνών κόμμα να αποφασίσει τι θα κάνει. Εμείς λέμε ότι αυτή η συμφωνία πρέπει να περάσει από τον λαό. Δεν θα γίνει πρόταση μομφής γιατί με το που θα έρθει η συμφωνία εμείς έχουμε πει τι θα κάνουμε”.

Αναφερόμενος στην παραίτηση του γραμματέα των ΑΝΕΛ κ. Θύμιου Δρόσου, ο κ. Σγουρίδης δήλωσε: “έχει προσωπικό χαρακτήρα και δεν είναι πολιτική παραίτηση. Έχει να κάνει με ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με το θέμα της λειτουργίας του κινήματος, έχει και προσωπικό αλλά και εσωκομματικό χαρακτήρα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ