Ο Ρήγας για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου: Ατυχής στιγμή και άστοχη διατύπωση

Για ατυχή στιγμή και άστοχη διατύπωση έκανε λόγο ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη,  σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Παρασκευόπουλου για την Χρυσή Αυγή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει μαχητικός ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό», είπε ο κ. Ρήγας και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται να δείξουμε καμία ανοχή σε τέτοια μορφώματα, όπως αυτό της Χρυσής Αυγής που αποδεδειγμένα τρέφουν απέχθεια για την ανθρώπινη ζωή, τη Δημοκρατία και τα δικαιώματα».

«Ο κ. Παρασκευόπουλος είναι γνωστός μέσα από την πολιτική του διαδρομή στην προσήλωση του στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές αξίες, θεωρώ πως είναι μία ατυχής στιγμή και μία άστοχη διατύπωση και θα ήταν άδικο να ακυρώσουν τη διαδρομή αυτή», επισήμανε, ενώ για δήλωση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης για την αποποινικοποίηση του αδικήματος για το κάψιμο της σημαίας υπογράμμισε: «Είναι έξω από κάθε λογική η συζήτηση για τα σύμβολα. Δεν έχει κανένα νόημα αυτή η συζήτηση».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου για τη σημαία και τη Χρυσή Αυγή – Όλες οι αντιδράσεις

Βίτσας: Η Χρυσή Αυγή είναι φασιστική οργάνωση

Ζαχαριάδης: Σημαντική απόσταση στις θέσεις ΣΥΡΙΖΑ με του Παρασκευόπουλου

Παπαχριστόπουλος: Πιο πιστοί από εμάς δεν υπάρχουν

Ένωση Κεντρώων: Ο κ. Τσίπρας επιδιώκει σύγκλιση με τη Χρυσή Αυγή

Ποτάμι: Αθωωτικό πόρισμα για τη Χρυσή Αυγή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ