Ο Παυλόπουλος διαψεύδει το δελτίο του MEGA

Ο Παυλόπουλος διαψεύδει το δελτίο του MEGA

Με δήλωσή του ο Προκόπης Παυλόπουλος διέψευσε ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA, σύμφωνα με το οποίο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει ενστάσεις για τον χειρισμό της κυβέρνησης στο θέμα της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δημιουργούν την εντύπωση ότι αμφισβητούν την επιλογή της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής και παράλληλα εκφράζουν ενστάσεις για τη δικαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ερωτήματα για το οριακό της νομιμότητας και των ενεργειών της δικαιοσύνης έχει θέσει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και προβληματισμό εμφανίζεται να εκφράζει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ενώ κάποιοι στη βουλή σημειώνουν ότι γίνονται συζητήσεις με επίκεντρο τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος φαίνεται ότι κινείται στο ίδιο μήκος κύματος.

 

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, για όσα μετέδωσε το MEGA. Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Τα όσα μεταδόθηκαν στο βραδινό δελτίο του Τ/Σ MEGA περί, δήθεν, διαφωνιών μου ως προς τον εκ μέρους της Δικαιοσύνης, και όχι μόνο, χειρισμό της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» είναι απολύτως ανακριβή. Οι, εντελώς πρόσφατες, πολλαπλές, συνεντεύξεις μου στα ΜΜΕ για το θέμα αυτό, ήτοι οι δημόσιες τοποθετήσεις μου, το αποδεικνύουν.  Και, φυσικά, δεν μπορούν ν’ αμφισβητηθούν από ανεύθυνες ή και υποβολιμαίες διαδόσεις».

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ