O Παπουτσής για την ομιλία Βορίδη: Αιδώς Αργείοι…

Την έντονη αντίδραση του Χρήστου Παπουτσή προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Μάκη Βορίδη ότι για την "καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου"... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

O Παπουτσής για την ομιλία Βορίδη: Αιδώς Αργείοι…

 

Την έντονη αντίδραση του Χρήστου Παπουτσή προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του Μάκη Βορίδη ότι για την “καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου”.

“Ως εδώ. Η προσβολή της ιστορικής αλήθειας και της μνήμης για την πολιτική προσωπικότητα του Ανδρέα Παπανδρέου, της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, στο δημοκρατικό πολίτευμα και στον λαό της πατρίδας μας” δηλώνει ο Χρήστος Παπουτσής.

“Ως εδώ. Η ανοχή και η σιωπή της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Αιδώς Αργείοι”,  σημειώνει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς της Ιπποκράτους αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.