Ο Παπαχριστόπουλος για τον Φίλη: Δεν έπρεπε αυτή τη στιγμή να ξύσει πληγές

«Πιστεύω ότι ο Νίκος Φίλης δεν έπρεπε αυτή τη στιγμή να ξύσει πληγές για το πώς συνεργαζόμαστε. Είναι καθαρά προσωπικό του θέμα και δεν το συμμερίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε o βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο North 98.«Είμαστε πιστοί σε αυτή τη συμμαχία. Όταν έφυγαν σαράντα βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ εμείς ήμασταν εκεί πιστοί φρουροί και τώρα είμαστε. Μας ενώνει το θέμα της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς, της μιντιακής δικτατορίας, της διαπλοκής, είναι ζητήματα που δεν λύθηκαν και μας κάνουν μια γροθιά με τον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και τόνισε: «Για μένα είναι λάθος αυτό που κάνει ο Φίλης».

Σχετικά με την αξιολόγηση ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι «δεν προσφέρεται για θριαμβολογίες ούτε για μεγάλες κουβέντες».

«Είμαστε ακόμη στη διαδικασία της αξιολόγησης, έχουμε κερδίσει δυο τρία πράγματα. Το σκληρό κομμάτι τώρα αρχίζει και πιστεύω ότι κάτι καλό θα βγει. Και η Λαγκάρντ έβαλε νερό στο κρασί της, ακούσαμε τον Τόμσεν να λέει ότι κάναμε και υπερβολές. Ο Σόιμπλε είναι ακόμη δυνατός αλλά όχι τόσο όσο ήταν πριν από 5 η 6 μήνες. Νομίζω ότι η λέξη λιτότητα σιγά σιγά θα παραχωρήσει τη θέση της σε μια ουδέτερη ισορροπία όπου θα παίζει και η ανάπτυξη» επεσήμανε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ