Ο Πανούσης ξαναχτυπά: Πολλοί υπουργοί θα γίνουν πρωταγωνιστές στο Δελφινάριο

Επίθεση σε υπουργούς της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Γιάννης Πανούσης.  “Υπάρχουν πολλοί υπουργοί που θα γίνουν πραγματικά πρωταγωνιστές στο Δελφινάριο”, είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA.

“Είναι μερικοί που είναι από αγράμματοι μέχρι άξεστοι. Είναι πολύ κυνικοί, δεν ξέρουν το αντικειμενό τους, δεν δουλεύουν και ασχολούνται με διάφορα άλλα πράγματα” τόνισε ο πρώην υπουργός. 

Αναφερόμενος στην “κάθαρση”, είπε χαρακτηριστικά: “Οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν υπουργοί επί ΠΑΣΟΚ και λειτουργούσαν στο τότε σύστημα, μπορεί να ήταν διαπλεκόμενοι, να κουβαλούν αμαρτίες… πώς ακριβώς έγινε η κάθαρση και δεν το κατάλαβα;”.

“Αν θες να κάνεις κάθαρση κάνε πρώτα αυτοκάθαρση . Δεν θα κάνεις τα ίδια δημιουργώντας μια νέα διαπλοκή με νέο αριστερό πρόσημο” είπε και πρόσθεσε ότι δεν καταλαβαίνει  “το ηθικό πλεονέκτημα που μερικοί το κληρονομούν από τον παππού τους. Η ηθική δεν δανείζεται”.

Για το προσφυγικό, ο κ. Πανούσης σημείωσε ότι φτιάχνουμε υπό την πίεση δομές που δεν έχουμε καταλάβει πως θα λειτουργούν, ενώ έκανε λόγο για αμήχανη στάση.  Είμαστε αδύναμοι, ζητάμε λεφτά και όλο λόγια, ανέφερε. 

Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις εκτίμησε ότι πρέπει να γίνει ανασχηματισμός για να επιβιώσει η κυβέρνηση ενώ επισήμανε ότι δεν βλέπει εκλογές. “Ούτε έτοιμη είναι η ΝΔ ούτε έχει κάτι να προσφέρει τώρα” τόνισε. 

 

Διαβάστε επίσης

Δήλωση του Βερναρδάκη για τα ΜΜΕ που θα συζητηθεί

Άγρια κόντρα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ μέσω… Facebook

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ