Ο Πάνος Καμμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Πάνος Καμμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το έγκλημα στο Κερατσίνι, το επεισόδιο με την Π. Τσαπανίδου αλλά και για την επίσκεψη Σαμαρά στις Βρυξέλλες.

«Μιλάμε για ναζιστική βία. Την προαναγγέλλουμε εδώ και 2 χρόνια. Μιλάμε για μπράβους της νύχτας οι οποίοι λειτουργούν με ένα πολιτικό κάλυμμα», σχολίασε αρχικά ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Εκεί υπάρχει ανοχή του κράτους. Υπάρχει η Νέα Δημοκρατία η οποία δεν βγάζει ανακοίνωση για το χτύπημα των νεοναζιστών στο Πέραμα. Έχουμε κάποιους που προσπαθούν να τους νομιμοποιήσουν. Αυτό που εμείς προτείνουμε είναι ένα μεγάλο και δημοκρατικό μέτωπο απέναντι σε αυτό το μαύρο μέτωπο».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, «δεν την θεωρώ πολιτική βία. Πολιτική βία είναι άλλο και κρίνεται με άλλα κριτήρια. Θεωρώ ότι είναι εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες χρησιμοποιούν πολιτικό μανδύα. Είναι καθαρή δολοφονία. Έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε».

Όσο για το περιστατικό με την Π. Τσαπανίδου στην τηλεόραση του star, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, τόνισε:

«Δεν έχω τίποτα με την κ. Τσαπανίδου σε προσωπικό επίπεδο. Όταν επαναλαμβάνει 3 φορές ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος μου, πράγμα το οποίο δεν είναι αληθές, όταν μιλά για δημόσια δήλωση και όχι για ιδιωτική συνομιλία, όταν φτάνουμε σε όρους όπως ότι προέτρεψα σε πολιτική δολοφονία, αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε ξεπεράσει τα όρια» και πρόσθεσε:

«Δεν μπορεί να τεκμηριώνει η κ. Τσαπανίδου ως δικαστής τη δημόσια δήλωση ως δικαστής. Δεν μπορώ να κάτσω σε ένα studio, που μου λένε ότι «θα έπρεπε να σας πετάξω έξω».

Για τη λέξη «λιντσάρισμα» που χρησιμοποίησε, είπε:

«Είπα μια λέξη η οποία χρησιμοποιείται επανειλημμένος. Στα καφενεία τη λένε. Θα έπρεπε να συλληφθούν όλοι; Δέχομαι να με δικάσει, αλλά να δικάσει παράλληλα και το έγκλημα που γίνεται στην Χαλκιδική. Δεν θα γονατίσω. Η ίδια λέξη χρησιμοποιήθηκε από όλους».

Σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες είπε:

«Ο Μπαρόζο προανήγγειλε αυτό που είπαμε εμείς ότι θα γίνει. Έχουμε 3ο μνημόνιο με αυστηρά μέτρα. Φαίνεται ότι θα πάμε σε κούρεμα καταθέσεων. Η μόνη λύση που υπάρχει και αφήνουν να φαίνεται ότι θα υπάρχει, είναι να γίνει ένα bail in όπως έγινε και στην Κύπρο. Επιμένουμε στην μονομερή καταγγελία του μνημονίου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ