Ο Πάνος Καμμένος «στον ενικό» για τις τηλεοπτικές άδειες

Για τις τηλεοπτικές άδειες τοποθετήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή «στον ενικό».

«Το 4, ήταν κάτι το οποίο το συζητήσαμε πολύ κι εγώ είμαι από εκείνους που το πιστεύουν. Πιστεύω ότι τα κανάλια πρέπει να μην υπάρχουν προκειμένου να εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα πέραν της επιβίωσης. Αυτός ο οποίος δώσει τα περισσότερα θα έχει την οικονομική δυνατότητα να τα στηρίξει τα κανάλια», είπε αρχικά ο κ. Καμμένος και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση ακόμα, εγώ ξέρω ότι θα είναι 4 γενικού περιεχομένου. Μία συζήτηση που έχει γίνει για 2 ψυχαγωγικά. Δεν έχω συζητήσει γι αυτό το θέμα. Η δική μου θέση είναι ότι μέσα στα 4 κανάλια αυτά που θα έχουν ενημέρωση και ψυχαγωγία, όπου υπάρχει δυνατότητα για υγιή κανάλια, είτε ψυχαγωγικά, είτε άλλου είδους θα πρέπει να είναι ανάλογα με τη δυνατότητα επιβίωσής τους».

Όπως είπε, «Ευπρόσδεκτοι θα είναι πρώτα από όλα αυτοί που θα μπορούν να αποδείξουν ότι αυτά τα κανάλια θα λειτουργούν με κανόνες επιχειρηματικούς, κανόνες της ενημέρωσης και θα ακολουθούν τη δεοντολογία», ενώ συμπλήρωσε πως «Υπάρχουν και κανάλια τα οποία λειτουργούν για άλλους λόγους».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ