Ο Πάνος Καμμένος στην Κύπρο

Ο Πάνος Καμμένος στην Κύπρο

Στην Κύπρο μεταβαίνει απόψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να έχει επαφές με κόμματα, ενόψει των εξελίξεων στο Κυπριακό.

Αύριο, ο Πάνος Καμμένος θα έχει συναντήσεις με την ηγεσία των κυπριακών κομμάτων, που αντιδρούν στο κοινό ανακοινωθέν για το Κυπριακό. Θα συναντηθεί με τον ιστορικό ηγέτη της ΕΔΕΚ και επίτιμο πρόεδρό του, Βάσο Λυσσαρίδη, τον οποίο θα επισκεφθεί στο σπίτι του, με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Γιαννάκη Ομήρου, τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές, Γιώργο Λιλήκα, και πιθανόν με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζει εκδήλωση στην Αθήνα από κοινού με τον Γιώργο Λιλήκα, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, με στόχο «να κινητοποιηθεί η ελληνική κοινή γνώμη για το σχέδιο ξεπουλήματος της Κύπρου, μέσω του Ανάν 2» όπως ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνοδεύουν ο τομεάρχης Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του, Γιάννης Γιαννέλης, ο διπλωματικός σύμβουλος πρέσβης ε.τ. Ελ. Καραγιάννης και η πρόεδρος της νεολαίας Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ