Ο Παναγιωτόπουλος στη Βουλή: Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα υποβρύχιά μας οι Τούρκοι

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Με έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε να απονείμει τα εύσημα στο Πολεμικό Ναυτικό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Κατά τη συζήτηση τροπολογίας στη Βουλή για τα υποβρύχια ο Υπουργός αναφέρθηκε στην πρόσφατη ένταση με τους γείτονες αποκαλύπτοντας επί της ουσίας ότι οι Τούρκοι ουδέποτε μπόρεσαν να αντιληφθούν τη θέση των ελληνικών υποβρυχίων : “Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα υποβρύχιά μας οι Τούρκοι” είπε με δηκτικό ύφος ο κ. Παναγιωτόπουλος εξυμνώντας τις ικανότητες τόσο των ανδρών και των γυναικών του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και το υπερσύγχρονο σύστημα πρόωσης των υποβρυχίων το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να μη γίνεται αντιληπτό από ραντάρ και ελικόπτερα του εχθρού.

Απαντώντας σε ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος προκάλεσε τον Υπουργό να απαντήσει στο επιχείρημα πως τα υποβρύχια γέρνουν αν και είναι αυτά τα υποβρύχια που τώρα δίνουν πλεονέκτημα στη χώρα , ο κ. Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε ανοησία τη συζήτηση. Πρόσθεσε πως όποιο ελάττωμα υπήρξε διορθώθηκε ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη συζήτηση για το κόστος και τη διαδικασία αγοράς.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.