Ο Μιχελάκης συναντήθηκε με την Γερμανίδα υπουργό

Οι μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και ειδικότερα οι μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κυριάρχησαν στις συνομιλίες που είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Μιχελάκης συναντήθηκε με την Γερμανίδα υπουργό

Οι μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και ειδικότερα οι μεταρρυθμίσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κυριάρχησαν στις συνομιλίες που είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης με την Γερμανίδα υπουργό Ομοσπονδιακών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ΜΜΕ δρ. Αντζέλικα Σβαλ-Μπούρεν της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχελάκης μετά τη συνάντηση «στην δύσκολη πραγματικότητα που ζούμε είναι σημαντικό να κατανοηθεί ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο πρώτος πυλώνας της διοίκησης για τον πολίτη, πρέπει να ενισχύσει τις δομές πρόνοιας για τους πολίτες που τις έχουν ανάγκη».

Από γερμανικής πλευράς τονίστηκε η πρόθεση να ενταθούν οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και να ενισχυθούν οι ελληνικές εξαγωγές στο κρατίδιο της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.