Ο Μεϊμαράκης στην Κωνσταντοπούλου: Να μαστιγώσει ο φρούραρχος τον Στουρνάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης πήρε τον λόγο στην Επιτροπή δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης αναφερόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα ενώ δεν απέφυγε να κάνει παρατήρηση στην κ. Κωνσταντοπούλου για την ώρα.

«Μπορώ να κάνω μια ερώτηση; Επειδή γεννήθηκε τώρα αυτή η απορία. Έχω ενημερωθεί, ότι η κυβέρνηση παρέλαβε το ίδιο στικάκι με το ίδιο εισαγωγικό και δεν δυστρόπησε», είπε αρχικά ο κ. Μεϊμαράκης, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να απαντά:

«Για την κυβέρνηση δεν θα σας απαντήσω, αλλά νομίζω ότι ατυχώς προσπαθείτε να εκπροσωπήσετε την κυβέρνηση».

«Εγώ κυρία Πρόεδρε συμφωνώ μαζί σας. Χειροπόδαρα να έρθει. Τολμά να ταπεινώσει εμάς και την πρόεδρο της Βουλής; Και τον φρούραρχο από πίσω να τον μαστιγώνει. Δεν είναι δυνατών ο διοικητής της ΤτΕ να έχει τέτοια συμπεριφορά. Εγώ είμαι μαζί σας σε αυτό και να έρθει χειροπόδαρα», συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Χαίρομαι που είστε μαζί μας δεν χαίρομαι που διαρκούσης της θητείας σας δεν καλέσατε ούτε μία φορά διοικητή της ΤτΕ να ενημερώσει τη Βουλή», είπε με τη σειρά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον κ. Μεϊμάράκη να απαντά:

«Δεν το ζήτησε η αξιωματική αντιπολίτευση».

Στη συνέχεια, ο κ. Μεϊμάράκης, της έκανε παρατήρηση για την ώρα που ξεκίνησε η συνεδρίαση, με την πρόεδρο της επιτροπής να απαντά, ότι όταν ξεκίνησε η συνεδρίαση, δεν ήταν ο κ. ίδιος στην αίθουσα. «Όταν δεν έχετε τι να απαντήσετε βρίσκετε τρόπους να ξεφύγετε», της απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμάνης: Με καταντάτε να υπερασπιστώ τον Στουρνάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Κωνσταντοπούλου: Προκλητική η στάση του Στουρνάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ένταση με Κωνσταντοπούλου – Γρηγοράκο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ