Ο Μεϊμαράκης για τον Κατσαντώνη

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πληροφορηθείς το θάνατο του διακεκριμένου ποινικολόγου Αλέξανδρου Κατσαντώνη... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Μεϊμαράκης για τον Κατσαντώνη

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πληροφορηθείς το θάνατο του διακεκριμένου ποινικολόγου Αλέξανδρου Κατσαντώνη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω βαθύτατα συλλυπητήρια για την απώλεια του Αλέξανδρου Κατσαντώνη, διακεκριμένου νομικού και καθηγητή του Ποινικού Δικαίου.

Ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης με τη βαθιά επιστημονική του κατάρτιση και με το πάθος που τον διέκρινε στην προάσπιση των δημοκρατικών θεσμών και των θεμελιωδών δικαιωμάτων, τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, τίμησε το λειτούργημα του πανεπιστημιακού δασκάλου αλλά και του μαχόμενου δικηγόρου και συνέβαλε στην πρόοδο του νομικού πολιτισμού της χώρας μας».

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.