Ο Λοβέρδος για τον Βίτσα: Είναι άξιο καταγγελίας αυτό που έκανε – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι άξιο καταγγελίας αυτό που έκανε» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια, Ανδρέας Λοβέρδος, για την κίνηση του κ. Βίτσα να ζητήσει από τους Θεσμούς τα έγγραφα των μνημονίων.

«Ο κ. Βίτσας είναι ένας πολύ μετριοπαθείς και δημοκρατικός βουλευτής και κάνει το πρώτο πολύ σοβαρό και μεγάλο φάουλ στην πιο κρίσιμη για τη χώρα και τον ελληνικό λαό φάση, παραμονές δημοψηφίσματος» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος συνέχισε υποστηρίζοντας πως: «Κάνει μία κίνηση διχαστική εντυπωσιασμού που τίποτα δεν έχει να προσφέρει ούτε στον εαυτό του, ούτε στην κοινή υπόθεση. Ζητάει αυτά που ζητάει όταν ο ίδιος έχει απευθυνθεί στο υπουργείο Οικονομικών και έχει ζητήσει την παράταση του μνημονίου που ελήφθη με την απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου».

«Απέχει η Βουλή 50 μέτρα από το υπουργείο Οικονομικών  και τα επίσημα έγγραφα από τον κ. Βαρουφάκη της  παράτασης δεν τα έχει φέρει ακόμα στην επιτροπή. Δεν έχει φέρει δηλαδή εκείνο το οποίο έχει διαρρεύσει και το έχει η επιτροπή και η δημοσιότητα το έχει, αλλά από την πλευρά βουλευτών, όχι επισήμως» συμπλήρωσε.

«Και βγαίνει τώρα να κάνει μία κίνηση εντυπωσιασμού και διχαστικού χαρακτήρα, ότι δήθεν πίσω από όλα αυτά κάτι κακό κρύβεται, κάτι το οποίο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, κάτι ύποπτο και το κάνει αυτό ως πρόεδρος μιας εξεταστικής επιτροπής που υποτίθεται πως στόχο έχει την αλήθεια» είπε και πρόσθεσε: «Είναι μία κίνηση πολιτικού εντυπωσιασμού, με, όμως, πάρα πολύ άσχημες προθέσεις».

Τέλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Τον παρακαλώ πάρα πολύ να επανέλθει στον εαυτό του, να ξαναβρεί τον εαυτό του, να γίνει πραγματικά ένας βουλευτής που κοιτάει το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του λαού και να τα αφήσει αυτά».

 

Δείτε το βίντεο του MEGA:

 

Διαβάστε επίσης: 

Πέρασε επί της αρχής η τροπολογία για τα ΚΕ.Π.Α.

Ο Βενιζέλος καλεί τον Πρωθυπουργό να πάρει μία πολιτική πρωτοβουλία

Ο Πρωθυπουργός θα τηλεφωνήσει στην Μέρκελ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ