Ο Λοβέρδος για τα φάρμακα

Ο Λοβέρδος για τα φάρμακα  

«Η προσπάθεια να κρατηθεί όρθιο το εθνικό σύστημα υγεία είναι υπόθεση όλων και  δεν χωρούν τέτοιες μικρότητες», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με το σύστημα παρακολούθησης  της διαδρομής των φαρμάκων που εφαρμόζει το υπουργείο Υγείας. Ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της Συμφωνίας για την Ελλάδα τονίζει τα εξής:

«Στοιχειώδης πολιτική ευγένεια επιβάλλει τη δημόσια αναφορά στους ψηφισμένους νόμους του Φεβρουαρίου και του Ιουνίου του 2011 -για τους οποίος και χτυπήθηκα με κάθε μέσο – εκ μέρους του Αν. Υπ. Υγείας αλλά και του επί τριετίας προέδρου του ΕΟΦ. Δεν το έπραξαν, πιστοί στη δοκιμασμένη μέθοδο της οικειοποίησης προσπάθειας πολλών ανθρώπων για λόγους προβολής και εντυπωσιασμού. Ξέχασαν όμως να υπενθυμίσουν στον ελληνικό λαό ότι το άρθρο 64 του νομού 3918/11 που με μεγάλη χαρά εφαρμόζουν τώρα,  η Νέα Δημοκρατία το είχε καταψηφίσει!!!

Το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων ή τον καπηλεύονται άλλοι, είτε το λασπώνουν και δεν υπάρχει κάνεις να το υπερασπιστεί. Σε αυτή τη κατάσταση πρέπει  να δοθεί ένα τέλος. Η προσπάθεια να κρατηθεί όρθιο το εθνικό σύστημα υγεία είναι υπόθεση όλων και  δεν χωρούν τέτοιες μικρότητες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ