Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα συναντηθεί με εκπροσώπους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να κινηθεί θεσμικά και να αναλάβει δράση κατά όσων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβεβαιώνεται και από το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Μάλιστα, μέσω της διαρροής που εξέδωσε η πλευρά του Λευτέρη Αυγενάκη, έγιναν γνωστά και ορισμένα κομμάτια της πολυσέλιδης επιστολής των ερυθρόλευκων, στην οποία αποτυπώνονται τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα πάντα με την ομάδα του λιμανιού.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη τοποθέτηση του υπουργείου σημειώνονται τα εξής: «Επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει «σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν».

Αιτείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δεχθεί τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε»».

Αναφορικά με το αίτημα του Ολυμπιακού για άμεση συνάντηση με την ηγεσία του υφυπουργείο Αθλητισμού, σημειώνεται πως: «Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ