Ο Κουβέλης, η Μαριλίζα και η μπλούζα του Ζουράρι – ΦΩΤΟ

Κάθε πολιτική εκδήλωση προσφέρει πλούσιο παρασκηνιακό υλικό. Από αυτό τον κανόνα δεν εξαιρείται το 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Πολλώ δε μάλλον όταν στο κλειστό του Ταε-κβο-ντο, όπου θα διεξαχθούν οι εργασίες του, υπάρχουν πολλές παρουσίες από το ευρύτερο πολιτικό φάσμα της αριστεράς. 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαν πολλοί την παρουσία του Φώτη Κουβέλη, άλλοτε πρωτοκλασσάτου στελέχους του Συνασπισμού, καθώς οι φωνές που λένε ότι βρίσκεται κοντά στην επανένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ πληθαίνουν. 

Μάλιστα, τα χαμόγελα του Φώτη Κουβέλη φαίνεται ότι περίσσευαν, όταν μιλούσε με παλιούς του συντρόφους και νυν κυβερνητικά στελέχη. 

Και για την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου όμως, άλλοτε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, και μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου, ακούγονται φήμες για συνεργασία με το κυβερνών κόμμα. 

Παρούσα και πολύ επικοινωνιακή, αφού συνομίλησε με πλήθος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. 

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση του 2ου συνεδρίου προσκλήθηκαν όμως και στελέχη άλλων πολιτικών κομμάτων, όπως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από τη ΔΗΜΑΡ. 

Πάντως τις εντυπώσεις έκλεψε ο Κώστας Ζουράρις των ΑΝΕΛ που επέλεξε να φορέσει ένα μπλουζάκι, μέσα από το πουκάμισο, με τον τίτλο του βιβλίου του για τον Ελύτη «έρχομαι από μακριά». 

ΠΗΓΗ: Real.gr

Διαβάστε επίσης:

Η 50χρονη καρκινοπαθής από την Σύρο: Ο κ. Πολάκης είναι απαράδεκτος – ΒΙΝΤΕΟ

Τα tweets του Τσίπρα για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε στηριζόμενος σε ένα μεγάλο ψέμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ