Ο Κουτσούμπας για τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο

Ο Κουτσούμπας για τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο

 

Για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και για την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στη Συρία συζήτησαν ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, «ήταν μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας» ενώ τόνισε ότι «ανταλλάξαμε σκέψεις για τις εξελίξεις, για την κατάσταση στη χώρας μας, την κρίση που βιώνει ο λαός μας, την φτώχεια, την ανεργία, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, οι εργαζόμενοι και η νεολαία της πατρίδας μας».

Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι «ταυτόχρονα είδαμε την κατάσταση στην περιοχή, ενημερώσαμε τον Αρχιεπίσκοπο για την ανησυχία του ΚΚΕ σχετικά με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στη Συρία, τους κινδύνους πολεμικής εμπλοκής και βεβαίως επισημάναμε την αναγκαιότητα ο λαός μας να επαγρυπνεί γύρω από αυτές τις εξελίξεις».

«Φυσικά είναι διακριτοί οι ρόλοι, ο ρόλος της εκκλησίας, ο ρόλος των πολιτικών κομμάτων, ο ρόλος του Κομουνιστικού Κόμματος στη χώρα μας», υπογράμμισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ και κατέληξε:

«Θα συνεχίσουμε, δίνουμε αυτή τη διαβεβαίωση, να παλεύουμε για το καλό του λαού μας, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες σε μια άλλη κοινωνία. Αυτό τον αγώνα ως ΚΚΕ θα συνεχίσουμε να τον κάνουμε».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ