Ο Κεδίκογλου στον Realfm 97,8: Σήμερα θα κάνει κάποιες ενέργειες ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στην αντιπαράθεση ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τη ΝΔ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι σήμερα θα κάνει κάποιες ενέργειες ο Λευτέρης Αυγενάκης. Νομίζω ότι πρέπει ο ίδιος να πάρει θέση, γιατί το μόνο που γνωρίζω είναι το δημοσίευμα, και η αξιοπιστία του συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης έχει αποδειχθεί επανειλημμένα προβληματική. Οπότε επιφυλάσσομαι” δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

“Αυτή η κυβέρνηση είναι όλο στη καθυστέρηση και στην αξιολόγηση στην καθυστέρηση και στα διεθνή ζητήματα με καθυστέρηση και παντού καθυστερημένη είναι. Για πάρα πολλούς λόγους, επειδή η κοινωνία μας δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά και πολύ γρήγορα και ένα από αυτά είναι και εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας του πολίτη. Γιατί χωρίς αίσθημα ασφάλειας δεν υπάρχει καμία άλλη ελευθερία” ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ