Ο Καράογλου σε Προμαχώνα και Ευζώνους

Ο Καράογλου σε Προμαχώνα και Ευζώνους

Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, επισκέφθηκε το φυλάκιο του Προμαχώνα και δεσμεύτηκε για άμεσες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Για την άμεση αντικατάσταση δύο γεφυροπλαστιγγών που είναι εκτός λειτουργίας στον σταθμό του Προμαχώνα καθώς και της χαλασμένης γεννήτριας παραγωγής ρεύματος που προορίζεται για χρήση σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος δεσμεύτηκε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο φυλάκιο.

Όπως τόνισε ο υπουργός, το ΥΜΑΘ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και τη σχετική δαπάνη για τον μηχανολογικό εξοπλισμό, ενώ σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα προωθήσει και τον εξωραϊσμό του σταθμού, στο πλαίσιο της προσπάθειας αναμόρφωσης των συνοριακών πυλών εισόδου στη Β. Ελλάδα, που είναι οι τουριστικές «βιτρίνες» της χώρας.

Ο κ. Καράογλου επισκέφθηκε στη συνέχεια και τον συνοριακό σταθμό και το τελωνείο των Ευζώνων, όπου η κατάσταση είναι αισθητά καλύτερη από άποψη υποδομών, χάρη στις εργασίες αναμόρφωσης που έγιναν το 2004 και μίλησε με το προσωπικό για θέματα λειτουργίας του σταθμού.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ