Ο Καπερνάρος για το παρεμπόριο

Ο Καπερνάρος για το παρεμπόριο

“Σήμερα ο κ. Δένδιας απάντησε σε ερώτηση που είχα καταθέσει για το αίσχος του παρεμπορίου μπροστά από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Την ώρα που σέρνει τις κάμερες πίσω του για να διαφημίσει τα επιτεύγματά του στην πάταξη του παρεμπορίου, μας απαντά ότι επί της ουσίας δεν έχει αρμοδιότητα αλλά κάνει κάποιες συλλήψεις «κατά καιρούς», όπως μας λέει”, αναφέρει ο Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

“Επειδή εδώ και πολλούς μήνες δηλώνει ότι «καθαρίζει το κέντρο της Αθήνας από τους παράνομους μετανάστες και χτυπάει το παρεμπόριο» επισυνάπτω μία φωτογραφία που θα μπορούσε ο καθένας να τραβήξει έξω από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Αυτή η κατάσταση επικρατούσε σήμερα στις 3.15μ.μ. Είναι τα αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής που ψάχνει τις ξένες επενδύσεις και αφήνει το ελληνικό εμπόριο στην εντατική”, επισημαίνει ο κ. Καπερνάρος.

“Του αφιερώνω τη φωτογραφία και τα δεκάδες λουκέτα στην Πατησίων”, καταλήγει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και επισυνάπτει την παρακάτω φωτογραφία έξω από την ΑΣΟΕΕ .

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ