Ο Καμμένος για την ανάρτηση με το Άουσβιτς και το επεισόδιο με τη Χρυσοβελώνη

Ανακοίνωση σχετικά με την ανάρτηση στο Facebook με την παραποιημένη φωτογραφία του Άουσβιτς καθώς και το επεισόδιο με την εκπρόσωπο Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εξέδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Όπως αναφέρει, “η χρήση της φωτογραφίας του Άουσβιτς με αντικατάσταση της επιγραφής «arbeit macht frei» από τη φράση «Μένουμε Ευρώπη» υποδηλώνει αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό και κοινωνικό ‘ολοκαύτωμα’ που ζει ο ελληνικός λαός στο πλαίσιο υλοποίησης των μνημονίων από το 2010 μέχρι σήμερα. Ουδόλως η ανάρτηση αυτή σχετίζεται με οιαδήποτε απόπειρα ευτελισμού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης”.

Σχετικά με το επεισόδιο με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφέρει: “Η συντριπτική πλειοψηφία των περιγραφών των δημοσιευμάτων στο αναφερόμενο μάλιστα ως ‘πρωτοφανές επεισόδιο’ μεταξύ εμού και της κας Χρυσοβελώνη ανήκουν σε μέγιστο βαθμό στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο. Μια έντονη συζήτηση που ατυχώς έγινε δημόσια μεταφέρθηκε δυστυχώς πολλαπλώς παραποιημένη στα ΜΜΕ για λόγους προφανώς δημοσιότητας και μόνο. Σε κάθε περίπτωση καλούνται τα ΜΜΕ που παραποίησαν τα σχετικά πραγματικά γεγονότα να αποκαταστήσουν άμεσα την αλήθεια τιμώντας τη δημοσιογραφία και το ρόλο τους. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος να προασπίσω το κύρος και την αξιοπρέπεια μου καθώς και το κόμμα μου, προβαίνοντας σε όλες τις προσήκουσες νόμιμες ενέργειες ανά περίπτωση”.

Διαβάστε επίσης

Άγριος καυγάς Χρυσοβελώνη – Δημήτρη Καμμένου στους διαδρόμους της Βουλής

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δεν απηχεί τις θέσεις μας η ανάρτηση του Δημήτρη Καμμένου – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ