Ο Γκιουλέκας για τη διαδοχή στη ΝΔ: Κάποιοι δεν έχουν μετρήσει το μπόι τους

Στις υποψηφιότητες για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Κώστας Γκιουλέκας μιλώντας στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

“Εάν συνεχιστεί πραγματικά αυτή η πασαρέλα των υποψηφίων -τουλάχιστον σε επίπεδο ονομάτων, γιατί δεν έχουν εκδηλωθεί επίσημα οι υποψηφιότητες- θεωρώ ότι αυτό πράγματι θα αφήσει ανεξίτηλα σημάδια” ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ.

“Πρέπει να διατηρήσουμε την ενότητα της φιλελεύθερης παράταξης πάνω απ’ όλα, αλλά σε κάθε περίπτωση αν συνεχιστεί κάτι τέτοιο θα ήταν σίγουρα επικίνδυνο για την πορεία της παράταξής μας από δω και μπρος” τόνισε ο κ. Γιουλέκας όταν ρωτήθηκε αν φοβάται τη διάσπαση του κόμματος.”Όχι δεν φοβάμαι για την ενότητα της παράταξης την άλλη μέρα γιατί δεν υπάρχουν πρόθυμοι να ακολουθήσουν τέτοιου είδους κομματάρχες αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους την εντύπωση ότι μπορούν να οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σε μια τέτοια τιμαριοποίηση. Δεν υπάρχουν τιμάρια στη ΝΔ, είμαστε ενωμένοι, θα προχωρήσουμε ενωμένοι, περιμένουμε να δούμε και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες μέχρι μεθαύριο που λήγει η προθεσμία” πρόσθεσε.

Ο κ. Γκιουλέκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι “κάποιοι δεν έχουν μετρήσει το μπόι τους και τον ίσκιο τους και πιστεύουν ότι είναι πολύ μεγαλύτερο και το μπόι και ο ίσκιος από αυτό που πραγματικά είναι. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στην πολιτική να μην περάσεις τα όρια στο γελοίο”.

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε πως τελικά δεν θα είναι πολλές οι υποψηφιότητες, δηλαδή μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

 

Ακούστε το ηχητικό

 

Διαβάστε επίσης

Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη: Οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ