Ο Γιάννης Μανιάτης για τη δόση
Το πρόγραμμα των μέτρων δεν θα υλοποιηθεί, αν δεν πάρουμε την επιμήκυνση, το σύνολο της δόσης και το κούρεμα του χρέους», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.
Για τις αποκρατικοποιήσεις, ανέφερε ότι «όλες θα πρέπει να περνούν από τη Βουλή» και ότι «θα πρέπει να αποφασίσουμε πλέον, αν θέλουμε να μειώνουμε μισθούς και συντάξεις, ή να προχωρήσουμε στη διαφανή αξιοποίηση της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου».
Για το θέμα της εκμετάλλευσης των πετρελαϊκών κοιτασμάτων στο Αιγαίο, ανέφερε ότι η συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό, πολλών εταιρειών, «τεκμηριώνει το ενδιαφέρον για επενδύσεις». Εκτίμησε δε ότι σε βάθος τετραετίας τα έσοδα για τη χώρα θα ξεπεράσουν τα 150 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ακούστε το ηχητικό: