Ο Γιάννης Μπούγας στο enikos.gr για τον Μίλτο Χρυσομάλλη: Ο ίδιος ο βουλευτής μου είπε ότι παραβίασε τα μέτρα

Της Ευανθίας Τασσοπούλου

Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε στο enikos.gr σχετικά με την παραβίαση των μέτρων του lockdown από τον βουλευτή της ΝΔ, Μίλτο Χρυσομάλλη. “Αυτό που μπορώ να σας πω ότι οι πληροφορίες μου, όταν ενημερώθηκα για το γεγονός, προήλθαν από τον ίδιο τον συνάδελφο. Τον ρώτησα να μου διευκρινίσει τι ακριβώς συνέβη και μου είπε ότι λίγο μετά τις 9 το βράδυ ήταν στο λόμπι ενός ξενοδοχείου. Έγινε έλεγχος για την εφαρμογή των μέτρων και του επιβλήθηκε το πρόστιμο, διότι δεν φορούσε μάσκα. Έκρινα ότι πρέπει να του απευθύνω σύσταση και επίπληξη, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο κανονισμός” δήλωσε ο Γιάννης Μπούγας.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής του νομού Μεσσηνίας στις 3 Μαρτίου κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, βρέθηκε να μην τα τηρεί και του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Ποιος είναι ο βουλευτής Μίλτος Χρυσομάλλης

Εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος καθώς και της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων. Συμμετέχει στην Ομάδα Κοινοβουλευτικής Φιλίας των Η.Π.Α., του Ισραήλ, της Εσθονίας και τέλος του Ιράν ως γραμματέας.

Γεννήθηκε το 1977. Το 1996, αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 2002.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ