Ο Γεωργιάδης στον Παπαχριστόπουλο: Εμείς θα σας κλείσουμε φυλακή, αν έχετε κλέψει – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα πρωινής ενημερωτικής εκπομπής μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Θανάση Παπαχριστόπουλου, με αφορμή τις αναφορές του αντιπροέδρου της ΝΔ για τις απευθείας αναθέσεις στο μεταναστευτικό.

«Το μόνο υπεύθυνο στην Ελλάδα είναι να σας διώξουμε, όσο γίνεται γρηγορότερα, γιατί είστε επικίνδυνοι. Αλλά θα έρθει η ώρα που θα φύγετε», είπε, απευθυνόμενος προς  τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαστε επικίνδυνοι γιατί δεν μας ελέγχει κανείς επιχειρηματίας και κανένας διαπλεκόμενος, κύριε Γεωργιάδη. Για αυτό είμαστε επικίνδυνοι. Γιατί κάποιοι, ξέρουν ότι μόνο με εκλογές θα έρθει η διαγραφή – παραγραφή των αδικημάτων τους. Αυτοί θέλουν εκλογές», απάντησε ο κ. Παπαχριστόπουλος.  

«Όσον αφορά “το δάχτυλο στο μέλι”, θέλω να πω ότι δίνουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις, με πρόφαση το μεταναστευτικό. Εγώ προσωπικά, είμαι πεπεισμένος ότι τρώνε λεφτά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στο mega.

«Είμαι πεπεισμένος ότι είναι διεφθαρμένοι και το λέω από τώρα. Όταν με το καλό έρθουμε στην εξουσία, θα ψάξουμε μία-μία αυτές στις συμβάσεις.  Οι πέριξ του Παπαχριστόπουλου, στο κόμμα του Παπαχριστόπουλου και στο συγκυβερνών κόμμα του Παπαχριστόπουλου, τρώνε με χρυσά κουτάλια από τις απευθείας αναθέσεις. Εμείς θα σας κλείσουμε φυλακή, αν έχετε κλέψει», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν όριο – Θα ψηφίσουν όλα τα μέτρα – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ